Τηλ. 210 2582852  Email: enibo@hotmail.gr, contact@enibo.net
Διαφημιστικό τυπογραφείο
Εταιρική ταυτότητα


λογοτυπο
κάρτες
επιστολόχαρτα
φακελα
διαφημιστικά δώρα


Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκτύπωσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας. Στην enibo προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, όπως ανάπτυξη εμπορικού σήματος, εταιρική ταυτότητα και λογότυπα, διαφημιστικό ταχυδρομείο και πολλά άλλα. 
Στόχος της enibo είναι να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη εταιρική ταυτότητα συνδέοντας το λογότυπο, την επαγγελματική σας κάρτα, το επιστολόχαρτο, το φάκελο, το διαφημιστικό σας εντύπο και οποιοδήποτε άλλο βοήθημα προώθησης χρησιμοποιείτε. Αυτό αποπνέει συνέπεια και επαγγελματισμό στο κοινό σας. Μπορούμε να προσαρμόσουμε όλες τις πτυχές της εταιρικής ταυτότητάς σας, παρέχοντάς σας μια νέα μάρκα, ένα εννοιολογικό ή οπτικό λογότυπο, στοιχεία γραφικού σχεδιασμού και το πλήρες καθημερινό επιχειρηματικό σας πακέτο (φυλλάδια, φάκελοι, βιβλία και όλα τα άλλα εκτυπώσιμα είδη). Μαζί, θα δημιουργήσουμε μια ολόκληρη εταιρική ταυτότητα για να ενισχύσουμε τη θέση σας στην αγορά και να προσελκύσουμε το βέλτιστο πελατολόγιο. Σχεδιασμός λογότυπου 

Ένα καλό λογότυπο μπορεί να είναι μια κάρτα για την επιχείρησή σας. Καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν, οι υπηρεσίες και η υποστήριξη πελατών σας είναι η καλύτερη δυνατή - αυτή είναι η διαρκής επιδίωξη της επιχείρησής σας. Το λογότυπό σας πρέπει να κάνει το ίδιο. Μαζί με εσάς, τον πελάτη μας, θα διασφαλίσουμε ότι το λογότυπό σας στέλνει το σωστό μήνυμα στους σωστούς ανθρώπους. 

 
 
Εμπορική ταυτότητα

Το πρώτο βήμα στο μάρκετινγκ επιχειρήσεων είναι να δημιουργήσετε μια ταυτότητα για την επιχείρησή σας. Η γραφική ύλη της επιχείρησής σας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκαταστήσετε αυτή την ταυτότητα - είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να τραβήξετε την προσοχή. Ξεχωρίστε από το πλήθος προσθέτοντας ένα δημιουργικό πλεονέκτημα στα επιχειρηματικά σας έγγραφα. Παράλληλα με την έμπειρη γραφική ομάδα σχεδιασμού μας, θα δημιουργήσουμε τα κατάλληλα μέσα για εσάς.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ